9 Ağustos 2017 Çarşamba

Far temizliği.





                        Far Temizliği.


Farlarınızı içten temizlemek  zordur. Fakat yapınca hoşunuza gidecek. Önce farınızın ampülünü sökün. Sonra bir küçük mıknatısa bir bez bağlayın. onun üstünden sıkıca bir iple bağlayın. Bu yaptığınız küçük top bez ampül deliğinden geçmeli boyunu ona göre ayarlayın. Sonra dışarıdan sileceğiniz daha büyük mıknatısada bir bez bağlayın far camını cizmesin. İÇERİDE OLACAK KÜÇÜK MIKNATISA CAM SİL DÖKÜN. İçeriye sokup farın iç kısmında uca doğru itin. Dışarıdan büyük mıknatısı ona yanaştırın. Birbirlerine yapışacaklar. Şimdi içeriden silmeye başlayın. Bir süre sonra camın parladığını göreceksiniz.



Oto gaz servisi.





                        Ekzos ölçüm testleri

Ekzos ölçümü önemsiz bir konu değil. Emisyon değerleri otomobillerin havaya saldıkları zararlı gazlar iklim dengesine etkisi üst sıralarda. En başta karbondioksit salınımına olumsuz etkileri var. Bu sebepten araçlarımızın ekzos emisyonunu yetkili yerlerde  ölçtürmeliyiz. 
Benim gaz sistemim BRC . Ve bu sistemi iyi bilen ustalardan biri. Yüceller Otogaz da Turan usta.

Yüceller Otogaz gerçekten işini iyi bilen ve müşterisine saygılı davranan bir servis. Ben otogaz ile ilgili işlerinizi bu serviste yaptırmanızı öneririm. Kağıt hanede petrol ofisinin içinde yeni yeri.

Ustamız.

                                                     Yeni adresi ve irtibat numaraları.