22 Eylül 2016 Perşembe



       Honda Fit Jazz negative ion device. Quality, healthy indoor air.

        Honda Fit,Jazz Negatif iyon cihazı.

Araçların iç hava kalitesi sadece polen filitresinin sağladığı temiz hava olamaz. Zaten bir süre sonra polen filitreside koku yaymaya başlıyor. Bizim daha temiz ve aynı zamanda sağlıklı havaya ihtiyacımız var bunu ancak iyon cihazları sağlayabilir. Fakat ülkemizde bu konu hiç bilinmiyor. Bilenler ise çok önemsemiyor. Bazı cihazların üzerinde iyon sembolu var. Bu özelliğin çalıştırılması gerekirken kullanıcılar bu özelliğin ne olduğunu faydalarını bilmediği için hiç çalıştırmazlar. Bu sebep ile bu konunun yani negatif iyonun insan sağlığına etkisi hakkında toplumda bir bilinç oluşturmak gerekiyor. 


Bazı ülkelerde bu cihazların belirli araçlarda yaygın kullanılmaya başlamış örneğin taksiler. Umarım yüzlerce kişiyi taşıyan ve gün içinde binlerce insanı taşıyan belediye ve toplu taşım araçları sürücüleri bir an önce bu cihazları araçlarında kullanırlar.

Bu benim aracımdaki negatif iyon cihazının aracın içine verdiği iyon miktarı. Normalde en yüksek doğal iyonların olduğu şelalelerde 50 bin cm 3 iyon olur. Şu an aracımın içindeki hava onlarca şelale havasından daha kaliteli. Bu size sağlık ve araç kullanırken konsantrasyon ve performans sağlayacak. Kaza yapma riskinizi azaltacak. Bu sebep ile bu tür cihazları kullanmanızı tavsiye ediyorum. Kan hastası ve kemoterapi görenler hariç. Hastalar muhakkak doktorlarına danışsın.