30 Ağustos 2014 Cumartesi



                           

                                   ARAÇ KOKUSU KULLANIRKEN DİKKAT EDİN.

Araç kokularında bilhassa sıvı olanları kullanma klavuzuna göre kullanın. Tabi üreticilerde dikkat edilmesi gerekenleri karınca duası gibi yazıp bir yere sıkıştırmamalılar.
Jazz ile biraz yük taşımam gerekiyordu ve araç ağzına kadar eşya dolu idi. Araç içi taşınan malzemeden kokmasın dedim ve iyi bir koku aldım. Havalandırma ızgaralarına taktım.Fakat şişenin hava alma kanalı rüzgar kanalının üzerinde olduğu için yan yatırmam gerekti. Bu şekilde bir saat ve daha fazla kullandım ve herhangi bir sızma olmadı. Arabadan 20 dakika ayrılıp bir işimi halledip geldiğimde olan olmuştu. Dashboard trim kit denen cd ,radyo çalar bölümünün plastik kaplamaları erimiş köpürmüştü. Canım çok sıkıldı. Bir koku bu kadar mı zarar verir.

Take care when using CAR SMELL.

Car smell, especially in the use of liquid according to the instruction manual ones. Of course, manufacturers need to be considered in writing like ants to a place of prayer must compression.
I have to carry the load with a bit of jazz and the vehicle was filled to the brim with stuff. I thought you might smell from the vehicle carrying the material and got a good smell. I have connected to the ventilation grill. But the bottle breathe for being on the channel side of the wind tunnel had to deposit. In this way, more than an hour and never have used, and any leakage. 20 minutes to leave the car when I got a job that had to work out. Dashboard trim kit called the CD, radio player section was furious melted the plastic coating. My life was very bored. Does it hurt a smell.




            Bu bir yangın değil. Çok güzel bir kokunun küçük bir sızıntısının meydana getirdiği hasar.

                        This is not a fire. Very nice smell caused damage to a small leak.



Burdaki yazıları okumak için gerçekten büyük bir dikkat gerekli.

To read the article here, truly great attention needed.


Siz okuyabiliyormusunuz. Firma yasal sorumluluk benden gitsin diye uyarmış. Ama kaçınız böyle güzel kokuların arabanıza bu denli beklenmeyen hasar vereceğini düşünürsünüz.

Are you able to read. Companies have a legal responsibility to warn me you'd go. But how many of you like the fragrance of unexpected damage to your car so that you can consider.



Karınca yazısının normal insanların okuyacağı boyutu. Burda açıkça tehlikesinden bahsediyor.Gülün dikeni gibi koklayın ama dokunmayın diken batar. Dikkatli tutun. Koku şişesini sakın eğmeyin koku güzel yayılıyor hoş ama dokunursan yada arabana temas ederse yandın zarar verebilir.

Normal people will read font size of ants. Here are openly talking about the danger. Smell like roses, but do not touch the thorns thorns sink. Carefully. Do not tilt the bottle the scent of smell is spreading pretty nice, but if you touch or damage to your car if contact can be burned.